Een vitaliteitscoach in Den Bosch

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home » Vitaliteitscoach

Een vitaliteitscoach bij  Centrum De Poort Den Bosch is iemand die je met praktische oefeningen, tips en kennis kan helpen een vitaler leven te leiden. Heb je moeite met bewegen of heb je last van overgewicht en wil het afvallen niet lukken? Ben je altijd moe en heb je geen puf voor leuke dingen? Of kamp je met stress of een gebrek aan zelfvertrouwen? Schakel dan onze vitaliteitscoach Nol van Drunen in.

 

Waar kan een vitaliteitscoach van ons centrum in Den Bosch bij helpen?

Jouw vitaliteitscoach kun je in vertrouwen nemen wat betreft de problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Zie je geen mogelijkheden om jouw levensstijl te veranderen? Dan biedt Nol je meer dan een steuntje in de rug. Zijn coaching kan helpt bij:

  • Afvallen
  • Stress verminderen
  • Omgaan met pijnen
  • Je conditie verbeteren
  • Focus en overzicht bewaren

 

Hoe werk je met Nol samen?

Nol heeft voorheen in het zakenleven gewerkt en biedt praktische suggesties en oefeningen waar jij baat bij hebt. Samen stel je doelen op en werk je daar met gerichte oefeningen aan. Vitaliteitscoach Nol, van ons centrum in Den Bosch, helpt je overzicht te houden en houdt altijd rekening met jouw persoonlijkheid. Ieder mens is immers uniek.

 

Haal het beste uit jezelf

Samen met Nol ga je jouw leven verbeteren en kun je jouw doelen eindelijk behalen. Eerst plan je samen een intakegesprek in en zetten jullie op een rij waar je in het leven tegenaan loopt. Jouw persoonlijkheid en wensen staan hierbij centraal. Je gaat aan de slag en merkt al snel dat je veel meer kunt dan je dacht. Een vitaliteitscoach bij ons centrum in Den Bosch helpt je het beste uit jezelf te halen. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Bel hiervoor naar (+31)73-6136195 of vul het online aanmeldformulier in. Bij ons kun je ook terecht voor mindfulness in organisaties en een training Breathworks.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Centrum de Poort