Opfrisbijeenkomsten mindfulness

Acht keer per jaar is er een opfrisbijeenkomst Mindfulness 7 mei, 4 juni, 1 oktober, 5 november en 3 december 2020. Eventueel digitaal indien er en lockdown is.

Tijdens een opfrisbijeenkomst wordt onder leiding van Nol van Drunen Mindfulnessoefeningen gedaan en kan men ervaringen uitwisselen over de beoefening van Mindfulness. De bijeenkomst is bedoeld als steuntje in de rug om de Mindfulnessoefeningen te blijven uitvoeren. Door de oefeningen eens in de zoveel tijd met anderen te doen, heeft men een intensievere beleving. De kosten zijn 15 euro en dienen aan het begin van de bijeenkomst contant te worden voldaan. Voor het cursusjaar 2019/2020 kan men zich opgeven voor 8 bijeenkomsten en krijgt men korting (100 euro voor 8 bijeenkomsten). Het zijn per cursusjaar 8 bijeenkomsten en deze bijeenkomsten worden ingevuld volgens thema’s de standaard mindfulnesstraining. Je zou deze bijeenkomsten als een volledige opfristraining mindfulness kunnen zien. Aanmelding kan telefonisch 06-22197386, via aanmeldformulier MF (zie links) of nolvandrunen@centrumdepoort.nl

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.