Compassietraining

Zijn we niet te streng voor ons zelf? De zelfkritiek kan welig tieren en we komen ons zelf regelmatig tegen. Jezelf meer rustgeven, meer accepteren zoals je bent en ook milder en vriendelijker voor jezelf worden, zijn de onderwerpen in de compassietraining. Je bent goed zoals je bent. Je mag er gewoon zijn.

Home » Mindfulness » Compassietraining Mindfulness

De komende Compassietraining is op.

  • maandagavonden  27 februari, 6, 13, 20, 27 maart en 3 april 2023
  • tijd: 19.30 – 21.30 uur
  • prijs: 275,– euro inclusief BTW voor particulieren, rekening op bedrijfsnaam dan 350,– euro.
  • Er is een cursusboek en een set met 6 CD’s.

De training, die gegeven wordt door Nol van Drunen, is ontwikkeld door David Dewulf. De training is op diverse punten aangepast zodat hij echt passend is gemaakt voor de Nederlandse situatie. Tijdens de trainingsavonden word je begeleid om met behulp van mindfulness, geleide meditaties en andere oefening de mildheid en compassie in je zelf te ontdekken. Nol geeft daar een eigen inkleuring aan. Door meer bewust te zijn van mildheid en compassie en dat op jezelf toe te passen zul je ook de mildheid en de compassie naar anderen kunnen uitdragen. De ervaringen daarbij zijn dat de negatieve emoties meer gedempt worden en dus jezelf ook prettiger (gelukkiger) gaat voelen. Het is dan fijn om deze vreugde te kunnen delen.

De volgende compassietraining wordt gegeven op najaar 2023.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Centrum de Poort