MotivAider

De MotivAider is een opmerkelijk eenvoudig apparaatje dat je behulpzaam kan zijn bij meditatiegroepen, Mindfulness en andere trainingen voor goede timing.

Home » MotivAider

Algemeen

De MotivAider is een opmerkelijk eenvoudig apparaatje dat je behulpzaam kan zijn bij meditatiegroepen, Mindfulness en andere trainingen voor goede timing. De MotivAider maakt gebruik van trilsignalen om je gefocused te houden op de tijd. 
De MotivAider is ontworpen door Dr. Steve Levinson, oprichter van Behavioral Dynamics, Inc., USA. De MotivAider geeft een trilsignaal om iets te doen of te denken, telkens als deze trilt. Of wanneer je een oefening wilt inzetten voor ’n specifiek doel. De MotivAider is op ’n bepaalde tijdsinterval in te stellen. Hij geeft dan bijvoorbeeld elke 15 minuten een kort trilsignaal, stelt zichzelf opnieuw in op de volgende 15 minuten en geeft dan weer het korte trilsignaal en zo verder. Het trilsignaal is door niemand te horen, alleen door jezelf te voelen en je kunt de MotivAider met de clip aan je broek(riem) of kleding bevestigen. Zonder clip past de MotivAider in iedere broekzak. 

De MotivAider meet 6x6x1,8 cm. Het bedieningsgemak en de eenvoud is fantastisch. Door herhaling van de boodschap met de MotivAider als geheugensteuntje kun je jezelf op ’n dag een enorme hoeveelheid krachtige boodschappen geven. 

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

WAARMEE KAN DE MOTIVAIDER JE HELPEN ?

De MotivAider kan je o.a. helpen bij:
– Meditatie
– Mindfulness
– Trainingsdoeleinden (timing)
– Gewoonteverandering
– Gedragsveranderin
– Herinnering terugkerende oefeningen (fysiotherapie)

Prijzen

Kosten: € 53,50
Verzending:* € 3,50
Aangetekende verzending:* € 10,00 euro

Bestellen | Voorwaarden Gebruiksaanwijzing |

* Bij verzending is het post-ontvangst-risico voor rekening van de afnemer. Bij aangetekend versturen ligt het risico bij Centrum de Poort. Deze prijzen gelden alleen binnen Nederland. Kosten zijn per stuk weergegeven