Activiteiten van Vipassana

WAT IS VIPASSANA MEDITATIE?

Door het beoefenen van Vipassana (Inzichtmeditatie) ga je langzaam maar zeker de werkelijkheid zien zoals deze is. Je traint jezelf in het observeren van dat wat zich van moment tot moment in lichaam en geest voordoet. En je doet dat ongekleurd, zonder oordelen, zonder vergelijken en zonder direct te reageren op dat wat er is. Zo zul je gaandeweg gaan ervaren hoe het voelt om écht met het leven in contact te zijn. Van moment tot moment.

DE BEGELEIDERS:

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten en wordt begeleid door Inez Roelofs en Chris van der Velden. Inez mediteeert sinds 1992 en geeft als leraar trainingen en retraites bij Sangha Metta.

Meer over Inez op: www.vipassanameditatiedenbosch.wordpress.com.
Chris mediteert sinds 2011 en assisteert Inez Roelofs

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

DATA, TIJD EN LOCATIE:

De cursus vindt plaats op dinsdag- en donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur op 24 september, 1, 3, 8 10 en 22 oktober. Op 26 oktober 2019 is er een volle dag (twee dagdelen) van 10.00 tot 16.30 uur.

De cursus wordt gegeven in Centrum de Poort, Luijbenstraat 48 in Den Bosch, 2 min. lopen vanaf het centraal station. Website: www.centrumdepoort.nl

KOSTEN EN OPGAVE:

De kosten voor de cursus zijn € 80 voor locatiehuur en thee. De begeleiding is volledig op basis van vrijwillige giften. (Dana)

Opgave per e-mail – onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer – bij: inez.roelofs@planet.nl  of bij: c.oftefields@gmail.com

Na aanmelding neemt een van ons contact met je op voor een korte kennismaking.

Er kunnen maximaal 14 deelnemers meedoen aan deze introductiecursus. Aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Deelname houdt in dat je  alle acht keer aanwezig bent en – opbouwend in tijd – dagelijks de beoefening doet. 

Wij zien je graag op de cursus!

Inez Roelofs & Chris van der Velden