Mindfulness verdiepen met ACT (vervolgmindfulnesstraining)

De training begint iedere avond om 19.30 uur en wordt 5 keer op avonden gegeven. De aankomende training zal gegeven worden op donderdagavond in het najaar van 2018. Deze moet nog gepland worden maar geef je eventueel op zodat je geinformeerd wordt indien de volgende training bekend is. mindfulness Den 

Home » Mindfulness » Time-to-ACT

Materialen: tijdens de trainingsavonden ontvangen de cursisten diverse materialen: een cursusboek met achtergrondinformatie en de wekelijkse oefeningen die thuis worden uitgevoerd. 

Locatie is Centrum de Poort zie contact voor het adres. De kosten zijn 220 euro. Indien dit bedrag vanwege een financieel moeilijke positie niet betaald kan worden, kan bij de intake een alternatieve prijs worden afgesproken, waarbij in principe wel een wederdienst gevraagd wordt. Indien een organisatie de factuur betaalt dan zijn de kosten 300 euro.
Voor de gehele planning van de Mindfulnesstraining, zie Agenda.

Indien je een mindfulnesstraining hebt gedaan en een verdieping wilt aanbrengen, dan is er een vervolgtraining van 5 avonden. Deze vervolgtraining is gebaseerd op een verdieping van de mindfulness met een aanvulling op het gebied van Acceptance and Commitment Therapie (ACT). Daar waar de mindfulness zich voornamelijk richt op het kunnen zijn met wat er is en met het vermogen om stil te kunnen staan, richt de ACT zich op het in beweging komen vanuit ‘zijn’. Wat is echt belangrijk voor je? Hoe kunnen je je ideeen omzetten in waardevol handelen? Hoe ga je om met lastige gedachten en gevoelens die je in de weg staan je leven te leven zoals je wilt.

Elke bijeenkomst bestaat uit twee delen. Het eerste deel van de bijeenkomst gaan we kennismaken met het ACT-thema; in het tweede deel gaan we actief oefenen. Ook zal er gevraagd worden verschillende oefening thuis te doen. In deze training zal niet veel leeswerk zitten, de focus ligt hier op het doen!

Planning: 19 en 26 september 24 en 31 oktober en 21 november 2019.

De opzet van de vervolgtrainingtraining is als volgt:

  • Meld je aan als geïnteresseerde voor vervolg Mindfulness. De aanmelding kan per e-mail: nolvandrunen@centrumdepoort.nl, onder vermelding Vervolg Mindfulnesstraining oktober 2017 of via het aanmeldformulier MF op deze website.
  • Naast de cursusavonden dient de cursist te oefenen om het volledige effect van de training te ervaren. 
  • De ACT-training omvat vijf avonden van ongeveer 2 uur (van 19.30 uur tot 21.30 uur).

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Centrum de Poort