Breathworkstraining

Voor mensen met (chronische) pijn/aandoening heeft Vidyalama Burch een eigen mindfulnesstraining ontwikkeld.

Home » Breathworkstraining

Bij Centrum de Poort in Den Bosch kun je terecht voor Breathworks; een speciale online of fysieke mindfulness training die is ontwikkeld voor mensen die kampen met chronische vermoeidheid of pijn. Deze training is ontwikkeld door Vidyamala Burch die twee keer haar rug gebroken heeft en nu – met een ijzeren korset – in een rolstoel zit. Als ervaringsdeskundige weet zij hoe je omgaat met pijn, door middel van mindfulness.

 

Breathworks mindfulness bij chronische pijn

De gewone mindfulnesstraining, zoals de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR), is soms voor mensen met chronische pijn nog te zwaar en niet specifiek genoeg. De Breathworkstraining, of de online mindfulness training van ons centrum in Den Bosch, gaat echt in op het ongemak of de chronische pijn en de eigen reactie hierop. Deze is niet altijd hetzelfde. De ene keer wordt het ongemak genegeerd en de andere keer wordt er juist erg veel waarde toegekend aan de pijn. Met de Breathworkstraining leer je bewust te reageren en het ongemak of de pijn goed in te schatten, waardoor je niet te lang doorgaat als het niet kan en wel doorgaat als dat mogelijk is. Zijnsgericht coachen staat hierin centraal. Acceptatie en vriendelijkheid zijn ook belangrijke elementen in de training. Door meer acceptatie en vriendelijkheid te ontwikkelen wordt het leven aangenamer.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Een goede coach voor mindfulness bij chronische pijn

Onze Breatworkstrainer Nol van Drunen is opgeleid door Vidyalama Burch zelf en is een gecertificeerd Breathworkstrainer. Tijdens deze fysieke of online mindfulness training voor chronische pijn – bij ons centrum in Den Bosch – luistert hij naar jouw wensen en klachten en gaat samen met jou aan de slag met Breathworks-oefeningen. Zo leer je wat je kunt doen wanneer je last hebt van ongemak of pijnen. Ook ontdek je in welke situaties de klachten erger worden en leer hoe je kunt voorkomen dat er ernstig ongemak of pijn optreedt.

Schakel een professionele coach in

Ontdek hoe goed een professionele coach voor Breathworks online mindfulness training van ons centrum in Den Bosch je kan helpen om beter te leven met ongemak en pijn. Maak kennis met Nol en bespreek met hem jouw klachten. Zijn praktijk is gevestigd in Den Bosch. Vul hiervoor het online aanmeldformulier in of bel naar +316-22197386.

Centrum de Poort