Breathworkstraining

Voor mensen met (chronische) pijn/aandoening heeft Vidyalama Burch een eigen mindfulnesstraining ontwikkeld.

Home » Breathworkstraining

Training Breathworks

Mindfulness for Health bij chronische pijn, ziekte en stress

Voor mensen met (chronische) pijn/aandoening heeft Vidyalama Burch een eigen mindfulnesstraining ontwikkeld. Vidyalama Burch heeft tweemaal haar rug gebroken en zit in een rolstoel. Zij heeft voortdurend pijn en geeft daarnaast trainingen en leidt haar instituut Breathworks. Dit kan zij doen doordat zij gedisciplineerd leeft, dus een dag ritme aanhoudt dat rekening houdt met haar chronische pijnen. Zij leeft in balans en gaat niet over haar eigen (pijn)-grenzen heen. Hierdoor kan zij het maximale halen uit haar leven terwijl zij chronische pijn heeft.

De training die zij ontwikkeld heeft, is gebaseerd op verschillende aspecten en is uitgeblanceerd. Naast meditatie heeft Vidyalama Burch hele subtiele lichaamsoefeningen ontwikkeld speciaal voor mensen met pijn. Bovendien werkt Vidyalama Burch heel veel met de adem, zoals de naam van haar instituut ook al aangeeft. Ook is voor haar het dagritme een belangrijk aandachtspunt. Je zou kunnen zeggen het is leren met de pijn te leven en het maximale uit het leven te halen. Chronische pijn mindfulness Breath Works Chronische pijn mindfulness Breath works chroniche pijn mindfulness

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Breathworks is beperkt bekend in Nederland. Er zijn nu een aantal gecertificeerde trainers en Breathworks.nl is opgericht. Breathworks komt vanuit Engeland en is zich in een razend tempo aan het verspreiden over de wereld, Nederland, België Spanje, Duitsland, Zweden, Nieuw Zeeland en Australië. Breath works

Nol van Drunen heeft de gehele opleiding tot trainer van Breathworks doorlopen, is gecertificeerd en heeft van Vidyalama Burch zelf les gekregen.

De training vindt plaats op afspraak.

Plaats: Centrum de Poort, Luijbenstraat 48, 5211 BT Den Bosch (2 minuten lopen van centraal station)

De kosten voor de groepstraining zijn 350 euro inclusief werkboek en stick met meditaties en lichaamsscan. Deelnemers met een beperkte beurs kunnen in overleg treden m.b.t. de prijs.

Nolvandrunen@centrumdepoort.nl of telefoon: 06-22197386

Breathworkscoaching

Breathworkscoaching is een individuele training van 8 bijeenkomsten van 1,5 uur. De Breathworkstraining wordt volledig doorlopen en de kosten daarvan zijn 600 euro indien dit persoonlijk betaald wordt en 800 euro is het bedrijfstarief. Het coachingtraject is op afspraak te regelen.