Mindfulness in Den Bosch

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home » Mindfulness in Den Bosch

De trainer is Nol van Drunen, vanaf 2011 mindfulnesstrainer, gecertificeerd bij Vereniging Voor Mindfulness en voorzitter van deze Beroepsvereniging. Daarnaast categorie 1 gecertificeerd bij de VMBN. (Vergoedingen mogelijk bij zorgverzekeraars voor de MBSR/MBCT-trainingen.)

De mindfulnesstraining bij Centrum de Poort kosten € 350,– voor diegene die een vergoeding krijgen van de zorgverzekeraars (zie www.zorgverzekering.info/mindfulness) en € 290,– voor diegenen die geen vergoeding kunnen krijgen. Als je rechtstreeks bij Centrum de Poort je aanmeld hoeft Centrum de Poort geen afdracht te doen, zoals hieronder vermeldt.

De mindfulnesstrainingen van Centrum de Poort in Den Bosch worden in samenwerking gegeven met SeeTrue. Als men zich aanmeldt via deze kanalen dan kun je zien dat de prijzen van Centrum de Poort overeenkomen met de prijzen die SeeTrue hanteert.

Mindfulness plus. Tijdens de mindfulnesstraining wordt kort extra informatie gegeven over de juiste voeding. We weten uit onderzoek dat veel mensen een tekort aan Omega 3 in hun hersenen hebben en mensen met een burn-out al helemaal. Uit onderzoek blijkt dit tekort aan Omega-3, de functie van de hersenen negatief beïnvloedt. De geheugenfunctie loopt achteruit en ook is er concentratie/aandacht verlies. Met mindfulness werken we sterk aan de verbetering van aandacht/concentratie, maar ook de juiste voeding kan hier een bijdrage aan leveren.

Kennismakingsworkshop mindfulness in Den Bosch is van 19.30 uur tot 21.00 uur op:

De mindfulnessgroepstraining in Den Bosch wordt gegeven Centrum de Poort, Luijbenstraat 48. Middag van 14.00 – 16.00 uur. Avond van 19.30 – 21.30 uur.

  • Woensdagmiddag 14.00 uur,  27 maart 2024, (27 maart, 3, 10, 17, 24 april, 15, 22 en 29 mei  2024)
  • Woensdagavond 19.30 uur,  27 maart 2024, (27 maart, 3, 10, 17, 24 april, 15, 22 en 29 mei 2024)
  •  

Lopende training zijn:

  • Maandagmiddag 14.00 uur, 15 januari 2024, (15, 22, 29 januari, 5, 19, 26 februari 4 en 11 maart 2024)
  • Maandagavond 19.30 uur, 15 januari 2024, (15, 22, 29 januari, 5, 19, 26 februari 4 en 11 maart 2024)
  •  
  • en individuele trainingen

De vakanties en feestdagen vallen uit, zoals herfstvakantie en kerstvakantie.

Direct aanmelden

Aangesloten bij:

Met onze mindfulness in Den Bosch, vlak bij Vught en Rosmalen, kun je onder meer slapeloosheid en chronische stress aanpakken. Dit is een waardevolle manier om je gedrag of instelling te veranderen. Ook als je duidelijke eigen grenzen wilt stellen, dus assertiever wilt worden, is mindfulness bij Centrum de Poort in Den Bosch doeltreffend. Je kunt beter voor jezelf opkomen omdat je beter weet wat goed voor je is. Hierbij is het belangrijk om samen met een prettige trainer te werken en te bepalen wat jouw aandachtspunten zijn. Heb je interesse in het ontdekken van de mogelijkheden voor mindfulness in of vlak bij Den Bosch, Rosmalen of Vught? Neem dan contact met ons op.

Ontdek praktische mindfulness in Den Bosch

Onze mindfulness-trainer Nol van Drunen komt van oorsprong uit het bedrijfsleven en was, binnen zijn eigen adviesbureau, organisatieadviseur. Mede door zijn werkervaring en oplossingsgerichte insteek, kan hij praktische aanwijzingen geven om aan je persoonlijke aandachtspunten te werken. Door middel van tools zoals meditatie, aandachtoefeningen en cognitieve psychologie wordt duidelijk welke gedragsveranderingen nodig zijn om je leven te verbeteren.

Kies voor professionele mindfulness

Wellicht heb je een wat zweverig beeld van begrippen als mindfulness en meditatie. Mindfulness in Den Bosch, vlak bij Vught en Rosmalen, is echter praktisch gericht. Eerst maken we helder wat nu precies meditatie is. Het is een manier om je aandacht te richten en daarmee je brein tot rust te brengen. Als je de essentie van meditatie kent, dan kun je die techniek zelfs bijvoorbeeld onderweg naar je werk toepassen. Hierbij ligt de nadruk op het regelmatig tot rust brengen van je brein, waardoor je ontspant en bijvoorbeeld chronische stress voorkomt. De mindfulnesstraining die Nol geeft, wordt door een aantal zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Nol is namelijk een gecertificeerde trainer bij de Vereniging voor Mindfulness en VMBN categorie 1.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Mindfulness volgen bij ons in Den Bosch, nabij Vught en Rosmalen, helpt je jouw leven te verbeteren en jouw aanpak en houding positief te ontwikkelen. Je leert hoe je signalen van spanning omzet in een ontspannen houding en hogere vitaliteit. Mindfulness verhoogt je concentratie en geeft rust. Zo leer je hoe je jouw brein op een positieve manier aan te wenden en verminder je bijvoorbeeld piekeren. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +316-22197386. Wil je jezelf meteen aanmelden voor onze training mindfulness? Dat kan via het online aanmeldformulier.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Centrum de Poort