Meditatie Den Bosch

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home » Meditatie Den Bosch

Met onze meditatie in Den Bosch leer je op een praktische manier je brein te ontlasten. Door minder actief te zijn in je hoofd wordt het leven aangenamer, omdat je veel bewuster gaat leven. Onze mindfulness-trainer Nol van Drunen leert je om meditatie effectief in te zetten. Het gaat daarbij niet alleen om formele meditaties maar ook om korte meditatievormen die je gewoon dagelijks tussendoor kunt toepassen. Bij slapeloosheid, spanning op het werk of thuis, of je niet goed kunnen concentreren, kan meditatie een goede manier zijn om uit je hoofd te komen en dus ontspanning te brengen.

Wat kun je doen met meditatie in Den Bosch?

Soms wil je gewoon je afleidende gedachten even kunnen stoppen om je te richten op je dagelijkse verplichtingen. Het is dan belangrijk om te weten hoe het brein werkt en hoe je met meditatietechnieken je aandacht meer kunt richten. Indien je weet hoe je dit met meditatie doet kun je dit natuurlijk ook gericht toepassen in het dagelijks leven. Wil jouw brein maar niet stoppen met piekeren? Merk je dat je jouw problemen moeilijk opzij kunt zetten om aan het werk te gaan? Of vind je het lastig om af en toe een rustmoment voor jezelf te pakken? Met meditatie kun je op een praktische en effectieve manier jouw leven verbeteren.

Is meditatie zweverig?

In Den Bosch bieden wij verschillende soorten meditatie aan. Nol helpt je rust en focus te vinden wanneer jij dat nodig hebt. Om meditatie op een praktische manier toe te passen, heb je geen Boeddhabeeld of kussentjes nodig. Zelfs in de trein naar je werk kun je met meditatie voor rust en ontspanning zorgen. Het is wetenschappelijk bewezen dat af en toe mediteren goed is voor je brein.

Waarom kiezen voor praktische meditatie rond Den Bosch?

Nol helpt je tijdens een telefonisch intakegesprek op een rijtje te zetten welke zaken je met meditatie of mindfulness kunt aanpakken en verbeteren. Nol heeft ook in de zakelijke markt gewerkt en weet hoe je meditatietechnieken kunt toepassen op je werk. Door deze technieken behoud je meer energie, raak je minder snel gespannen en overspannen én functioneer je beter.

Meditatie blijvend onderhouden

Indien je eenmaal geleerd hebt om te mediteren dan is het noodzakelijk om dit te blijven onderhouden. Op Centrum de Poort zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Als men verder wil gaan met mindfulness dan kan men eens per maand opfrisbijeenkomsten bij gaan wonen. Ook kan men zich aansluiten bij de lotgenotengroep burn-out. Indien je alleen de meditatie wil doorzetten dan is het ook mogelijk om je aan te sluiten bij de wekelijkse vipassana-groep. Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met ons op via (+31)73-6136195 of vul het online aanmeldformulier in. Dan ontdek je binnenkort hoe je met onze meditatie in Den Bosch een succesvol leven zonder stress kunt leiden.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.