Meditatie Den Bosch

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home ยป Meditatie Den Bosch

Met onze meditatie in Den Bosch leer je op een praktische manier je leven op een ontspannen manier te leiden. Onze mindfulness-trainer Nol van Drunen leert je meditatie effectief in te zetten om veelvoorkomende problemen te verhelpen of op zijn minst te verlichten. Denk bijvoorbeeld aan slapeloosheid, spanning op het werk of thuis, of je niet goed kunnen concentreren.

 

Wat kun je doen met meditatie in Den Bosch?

Soms wil je gewoon je gedachten even kunnen stoppen om je te richten op je dagelijkse verplichtingen. Wil jouw brein maar niet stoppen met piekeren? Merk je dat je jouw problemen moeilijk opzij kunt zetten om aan het werk te gaan? Of vind je het lastig om af en toe een rustmoment voor jezelf te pakken? Met meditatie kun je op een praktische en effectieve manier jouw leven verbeteren.

 

Is meditatie zweverig?

In Den Bosch bieden wij verschillende soorten meditatie, zoals onze compassietraining en stilte dagen. Nol helpt je rust en focus te vinden wanneer jij dat nodig hebt. Om meditatie op een praktische toe te passen, heb je geen Boeddhabeeld of kussentjes nodig. Zelfs in de trein naar je werk kun je met meditatie voor rust en ontspanning zorgen. Het is wetenschappelijk bewezen dat af en toe mediteren goed is voor je brein.

 

Waarom kiezen voor praktische meditatie rond Den Bosch?

Nol helpt je tijdens een intakegesprek op een rijtje te zetten welke zaken in jouw leven je met meditatie of mindfulness kan aanpakken en verbeteren. Nol, onze vitaliteitscoach, heeft in de zakelijke markt gewerkt en weet hoe je overal meditatietechnieken kunt toepassen. Door deze technieken krijg je meer energie, raak je minder snel gespannen en functioneer je beter. Interesse of vragen? Neem dan contact op met Centrum de Poort via (+31)73-6136195 of vul het online aanmeldformulier in. Dan ontdek je binnenkort hoe je met onze meditatie in Den Bosch een succesvol leven zonder stress kunt leiden.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Centrum de Poort