Stress coach Den Bosch

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home ยป Stress coach Den Bosch

Wanneer je veel te maken hebt met spanningen in je leven, kan een stress coach je helpen om te ontspannen. Heb je last van slapeloosheid, frustraties, onrust en een gebrek aan concentratie? Zijn je dagen te kort om alles te doen? Dan kan onze praktische stress coach Nol van Drunen je vanuit Den Bosch zeker helpen.

 

Hoe helpt een stress coach jou?

Onze stress coach in Den Bosch helpt je om op een rij te zetten welke situaties en problemen bij jou stress veroorzaken. Daarna ga je samen aan de slag met praktische oefeningen en mindfulness. Nol leert je stress te voorkomen en je te focussen op de leuke dingen in het leven. Je leert hoe je stressvolle situaties in jouw leven kunt voorkomen. Nol, onze vitaliteitscoach, heeft een achtergrond in de zakenwereld, wat hem tot een unieke stress coach maakt die effectieve oplossingen en oefeningen aanreikt.

 

Waarom kiezen voor een stress coach in Den Bosch?

Tijdens een intakegesprek zet je met Nol op een rij waar je graag aan wilt werken. Wat levert jou stress op en op welke manier heb je hier in het dagelijkse leven last van? Je stelt samen een plan op en gaat aan de slag met jouw stress coach in Den Bosch. Ben jij op zoek naar een doelgerichte aanpak van jouw stress en wil je leren hoe je oververmoeidheid, irritaties, piekergedrag en spanningen kunt voorkomen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Centrum de Poort via (+31)73-6136195 of meld je meteen aan via het online aanmeldformulier.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.