Stress coach

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home » Stress coach

Wanneer je veel te maken hebt met spanningen in je leven, kan een stress coach je helpen om anders om te gaan met stress en chronische stress te vermijden. Heb je last van slapeloosheid, frustraties, onrust en een gebrek aan concentratie? Zijn je dagen te kort om alles te doen? Dan kan onze praktische stress coach Nol van Drunen je vanuit Den Bosch zeker helpen.

Hoe helpt een stress coach jou?

Onze stress coach in Den Bosch helpt je om op een rij te zetten welke situaties en problemen bij jou stress veroorzaken. Dit kunnen onder meer zaken zijn die bij jezelf liggen, zoals perfectionisme en traumatische ervaringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verlies van een dierbare. Maar ook zaken in de omgeving, zoals een verkeerde werkomgeving, kunnen stress opleveren. Nol leert je de oorzaken van je chronische stress te herkennen en aan te pakken. Hij leert je hoe je stressvolle situaties in jouw leven anders kunt benaderen. Dit kan betekenen dat je bijvoorbeeld leert voor jezelf op te komen in een werksituatie of dat je jouw eigen instelling verandert. Nol heeft een achtergrond in de zakenwereld, wat hem tot een unieke stress coach maakt die effectieve oplossingen en oefeningen aanreikt.

Waarom kiezen voor een stress coach in Den Bosch?

Tijdens een persoonlijk gesprek wordt het probleem waarmee je zit besproken. Nol geeft vervolgens aan op welke wijze hij jou kan helpen of verwijst je, indien nodig, door naar een therapeut of psycholoog. Je stelt samen een plan op en gaat aan de slag met Nol, jouw stress coach in Den Bosch. Bijvoorbeeld met compassietraining of Acceptance and Commitment therapie. Ben jij op zoek naar een effectieve aanpak van jouw chronische stress? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +316-22197386 of meld je meteen aan via het online aanmeldformulier.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.