Stress coach Den Bosch

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home » Stress coach Den Bosch

Hoe helpt een stress coach jou?

Onze stress coach in Den Bosch helpt je om op een rij te zetten welke situaties en problemen bij jou stress veroorzaken. Stress kan natuurlijk ook leiden tot een burn-out.

Bij een aanmelding zal er in eerste instantie een intake gesprek plaatsvinden. Met deze intake wordt achterhaald van de veroorzakers zijn van de stress en wat de gevolgen zijn psychisch en fysiek. Ook wordt besproken wanneer de stress is begonnen en hoe deze in de loop der tijd is verlopen. Ook wordt het coachingsaanbod in grote lijnen besproken om daarmee een beeld te schetsen wat het vervolg kan zijn. 

Stress zit in het brein. Het brein gaat beter functioneren door betere voeding, meer bewegen en natuurlijk ook door meer rust te brengen in het brein bijvoorbeeld door fysieke, aandachts- en meditatieve oefeningen (mindfulness). Tijdens de coaching wordt veel nadruk gelegd op al deze aspecten en ook wordt er een test aangeboden als daar behoefte aan is om het omega 3 gehalte te bepalen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat meer dan 80% van de mensen met stress/burn-out een tekort heeft aan Omega 3 heeft en dat extra inname tot stress vermindering lijdt.  

De coaching wordt gegeven vanuit verschillende benadering. Acceptance & Commitment coaching, waarbij vooral de insteek is om de gedachtes en het denken te beïnvloeden. Er wordt geleerd om anders tegen de gedachtes en het denken aan te kijken waardoor men minder last heeft van de eigen gedachten. Krachtgerichtcoaching wordt gebruikt om beter om te gaan met problemen die zich voordoen of hebben voorgedaan en tenslotte wordt zijngerichtcoaching gebruiken voor de zingevingselementen in het leven. De coach is op al deze gebieden opleid via SeeTrue en Prof. Fred Korthagen. Daarnaast is hij gecertificeerd mindfulness professional. Hij is directie lid geweest van een HBO-instelling en heeft daarnaast jarenlang een eigen organisatie-adviesbureau geleid en op het hoogte punt 20 medewerkers. Studie achtergrond: HTS- werktuigbouw, wetenschappelijk opgeleid econoom en bestuurskundige.

Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Centrum de Poort via (+31)73-6136195 of meld je meteen aan via het online aanmeldformulier.

 

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Centrum de Poort