Coaching

Je bent vastgelopen. Langzaam aan ben je steeds verder in een patroon verzeild geraakt waar je zelf niet uitkomt. Je blijft als het waren in cirkelstjes ronddraainen. Dit kan velerlei leefgebieden, (werk, gezin, familie, vrienden) plaats vinden. De Burn-out is daarbij een belangrijk kenmerk maar ook bang zijn voor de toekomst kan een aanleiding zijn. Geen plezier meer in het leven. Bezig zijn met fundamentele levensvragen, wat is de zin en het nut van het leven?

Home » Mindfulness » Coaching

Mogelijk is het dan tijd om je situatie waarin je beland bent eens tegen het licht te houden. Hoe kun je loskomen en een uitweg vinden uit je eigen patroon en je cirkelstjes waarin je blijft zitten? Je hebt een ervaren coach nodig, die je spiegelt en je inzichten verschaft om zelf uit de doodlopende weg te komen.

Soms gaat het over niet meer tot rust kunnen komen, de geest blijft gedachten produceren, waar je niet los van kunt komen. Soms gaat het vooral over emoties die de impuls geven zoals verdriet, angst, boosheid. Maar ook fysieke beperkingen geven aanleiding om vast te lopen, zoals een verouderend lichaam/geest en chronische pijn/vermoeidheid.

Bij coaching gaat het om een individueel begeleidingsproces, om samen op weg te gaan. Persoonlijk punten staan centraal, welke op het werk, in de relatie of in de thuissituatie spelen. De begeleiding is gericht op persoonlijke keuzes. Hoe kun je iets aanpakken met duidelijk je eigen waarde en de waarde van anderen in beeld te houden? Hoe kun je je eigen identiteit of authenciteit weer terug vinden.

De coaching vindt in principe overdag plaats omdat ik ‘s-avonds vooral trainingen geef.

De kosten voor coaching zijn 80 euro per uur exclusief BTW.

Tijdens de coaching stem ik me vooral op de coachee af en zal me inleven in de situatie van de coachee. Een belangrijk facet is wat het verlangen van de coachee is. Met mijn achtergrond van mindfulness, compassie, Breathworks (om gaan met chonische beperkingen), acceptentance & commitment (ACT), hartcoherentie (ademtherapie), kracht- en zijngerichte coachingstechnieken zal ik begeleiden om de eigen vitaliteit weer terug te vinden.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Centrum de Poort