Mindfulness pijn

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home » Mindfulness pijn

Er is speciale mindfulness ontwikkeld voor mensen die kampen met chronische vermoeidheid of pijn, de zogenaamde Breathworkstraining in ‘s-Hertogenbosch. Deze training is ontwikkeld door Vidyamala Burch die twee keer haar rug gebroken heeft en nu in een rolstoel zit met een ijzeren korset. Als ervaringsdeskundige weet zij om te gaan met pijn, gebruikmakend van mindfulness.

Hoe werkt mindfulness bij chronische pijn?

De gewone mindfulnesstraining, zoals de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR), is soms voor mensen met chronisch ongemak of pijn nog te zwaar en niet specifiek genoeg. De Breathworkstraining gaat echt in op het ongemak of de pijn en de eigen reactie hierop. Deze is niet altijd hetzelfde. De ene keer wordt het ongemak genegeerd en de andere keer wordt er juist erg veel waarde toegekend aan de pijn. Met de Breathworkstraining leer je bewust te reageren en het ongemak of de pijn goed in te schatten, waardoor je niet te lang doorgaat als het niet kan en wel doorgaat als dat mogelijk is. Acceptatie en vriendelijkheid zijn ook belangrijke elementen in de training. Door meer acceptatie en vriendelijkheid te ontwikkelen wordt het leven aangenamer.

Een goede coach voor mindfulness bij chronische pijn

Onze Breatworkstrainer Nol van Drunen is opgeleid door Vidyalama Burch zelf en is gecertificeerd Breathworkstrainer.  Zo leer je wat je kunt doen wanneer je last hebt van ongemak of pijnen. Ook ontdek je in welke situaties de klachten erger worden en leer hoe je kunt voorkomen dat er ernstig ongemak of pijn optreedt.

Schakel een professionele coach uit ‘s-Hertogenbosch in

Ontdek hoe goed een professionele coach voor mindfulness je kan helpen om beter te leven met ongemak en pijn. Maak kennis met Nol en bespreek met hem jouw situatie. Zijn praktijk is gevestigd in Den Bosch. Vul hiervoor het online aanmeldformulier in of bel naar +316-22197386.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Centrum de Poort