Mindfulness in organisaties

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home ┬╗ Mindfulness in organisaties

Uit onderzoek blijkt dat mindfulness in organisaties een positief effect heeft op de werksfeer. In welke situaties op de werkvloer kan een mindfulness coach op een praktische manier helpen? En waar vind je een trainer op het gebied van mindfulness die zakelijk inzicht heeft? Bij Centrum de Poort in Den Bosch.

Waarom kiezen voor mindfulness in organisaties?

Het is belangrijk dat alle mensen de juiste beslissingen nemen en dus ook in organisaties. Nu kan het zijn dat mensen een een verkeerd emotieregulatiesysteem zitten om de juiste beslissingen te nemen. Er zijn namelijk drie emotieregulatiesystemen; het gevaarsysteem, het jaarsysteem en het kalmeringssysteem. Het gevaarsysteem heeft met angst te maken. Iedereen begrijpt dat vanuit angst met niet altijd tot de juiste beslissing komt, het is meer een toevalt treffer. In het jaagsysteem neemt evenmin niet altijd de juiste beslissingen. Als mensen gestrest zijn dan worden beslissingen onder druk genomen en kun dus verkeerd uitvallen. In het kalmeringssysteem heeft men meer rust en begrijpt iedereen dat men dan tot betere beslissingen komt. Het is dus belangrijk om te weten in welk systeem men vooral actief is. Dus bewustwording kan men betere beslissingen nemen.

Krijg begeleiding van een professionele mindfulness coach in ‘s-Hertogenbosch

Nol van Drunen, onze professionele mindfulnesstrainer, verzorgt coaching en trainingen voor priv├ępersonen en organisaties. In een mindfulnesstraining die gericht is op jullie werkomgeving en taken, geeft Nol praktische opdrachten en handige tips. Mindfulness in organisaties is namelijk perfect voor:

  • Betere communicatie
  • Meer zelfvertrouwen
  • Inspiratie op het werk
  • Minder ziekteverzuim
  • Teambuilding
  • Minder stress

Beter focussen op het werk met mindfulness in organisaties

Wil je jouw collega’s of werknemers helpen zich beter te focussen op hun werk? Wil je daarom mindfulness in organisaties binnen jouw bedrijf introduceren door middel van een training of door een coachingtraject? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Nol en ontdek de vele mogelijkheden die mindfulness kan betekenen. Bel hiervoor naar +316-22197386. Je kunt je ook meteen aanmelden via het online aanmeldformulier.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.