Mindfulness in organisaties Den Bosch

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home » Mindfulness in organisaties

Uit onderzoek blijkt dat mindfulness in organisaties – iets dat je leert bij ons centrum in Den Bosch –een positief effect heeft op de werksfeer. In welke situaties op de werkvloer kan een mindfulness coach op een praktische manier helpen? En waar vind je een trainer op het gebied van mindfulness die zakelijk inzicht heeft? Bij Centrum de Poort in Den Bosch.

 

Waarom kiezen voor mindfulness in organisaties bij ons in Den Bosch?

Binnen ieder bedrijf kunnen werknemers en werkgevers te maken krijgen met stress. Een hoge werkdruk, een gebrek aan energie of een gebrek aan zelfvertrouwen kunnen hier de oorzaak van zijn. Door mindfulness in organisaties toe te passen met een praktisch ingestelde coach van ons centrum in Den Bosch, creëer je een goede werkhouding en een uitstekende sfeer.

 

Krijg begeleiding van een professionele mindfulness coach

Nol van Drunen, onze professionele mindfulness-trainer, verzorgt coaching en trainingen voor privépersonen en organisaties. In een mindfulness training die gericht is op jullie werkomgeving en taken, geeft Nol praktische oefeningen en handige tips. Na een dergelijke training gaan jullie met veel plezier naar het werk! Mindfulness in organisaties is namelijk perfect voor:

  • Betere communicatie
  • Meer zelfvertrouwen
  • Inspiratie op het werk
  • Minder ziekteverzuim
  • Teambuilding
  • Minder stress

 

Meld je aan voor mindfulness in organisaties

Wil je jouw collega’s of werknemers helpen zich beter te focussen op hun werk? Wil je daarom mindfulness in organisaties binnen jouw bedrijf, bijvoorbeeld in Den Bosch, introduceren? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Nol en ontdek de vele mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar (+31)73-6136195. Je kunt je ook meteen aanmelden via het online aanmeldformulier.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Centrum de Poort