Volg een compassietraining Den Bosch

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home » Compassietraining

Wanneer je snel geïrriteerd raakt door andere mensen, heb je baat bij compassietraining bij Centrum de Poort in Den Bosch. Ook als de rit naar je werk je veel stress oplevert of je vaak te kritisch bent op jezelf, is deze training een aanrader. Tijdens een compassietraining leer je namelijk dat jij en anderen ruimte verdienen. Niet alles loopt in ons leven op rolletjes. Een compassietraining helpt je dit te accepteren, waardoor je meer plezier in je leven ervaart.

 

Een compassietraining bij ons in Den Bosch speciaal voor jou

Tijdens een compassietraining bij ons centrum in Den Bosch, van Nol van Drunen ­– onze vitaliteitscoach en mindfulnesstrainer – merk je dat hij zijn training toepast op jouw persoonlijke situatie. Zo heb je echt profijt van de training. Je leert jouw gedrag te herkennen en leert jouw blik op jezelf en anderen aan te passen. Zo ervaar je het leven op een mildere manier. Door middel van technieken uit de mindfulness, psychologie en meditatie zorg je voor rust, tevredenheid en vitaliteit.

 

Stel je vragen of meld je meteen aan

Zowel in je werk als in je privéleven kun je veel baat hebben bij een compassietraining die je volgt bij ons centrum in Den Bosch. Heb je interesse in een training of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +316-22197386. Wil je jezelf meteen aanmelden voor een training in Den Bosch of omgeving? Dan kan dat via het online aanmeldformulier.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Centrum de Poort