Compassietraining

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home » Compassietraining

Wanneer je geïrriteerd raakt door andere mensen en/of je geïrriteerd raakt van jezelf dan heb je baat bij compassietraining. Ook als de rit naar je werk je veel stress oplevert of je vaak te kritisch bent op jezelf, is deze training een aanrader. Tijdens een compassietraining leer je namelijk dat jij en anderen ruimte verdienen. Niet alles loopt in ons leven op rolletjes. Een compassietraining helpt je dit te accepteren, waardoor je meer plezier in je leven ervaart.

Een compassietraining speciaal voor jou in ‘s-Hertogenbosch

Tijdens een compassietraining van Nol van Drunen, onze vitaliteitscoach en mindfulnesstrainer in ‘s-Hertogenbosch, merk je dat hij zijn training toepast op jouw persoonlijke situatie. Zo heb je echt profijt van de training. Je leert jouw gedrag te herkennen en leert jouw blik op jezelf en anderen aan te passen. Zo ervaar je het leven op een mildere manier. Door middel van technieken uit de mindfulness, psychologie en meditatie zorg je voor rust, tevredenheid en vitaliteit.

Stel je vragen of meld je meteen aan

Zowel in je werk als in je privéleven kun je veel baat hebben bij een compassietraining in ‘s-Hertogenbosch. Heb je interesse in een training of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +316-22197386. Wil je jezelf meteen aanmelden voor een training in Den Bosch of omgeving? Dan kan dat via het online aanmeldformulier.

Praktische informatie

De lopende compassie is start op dinsdag 15 september om 20.00 uur. Er zijn 6 bijeenkomsten dus dinsdag 27 oktober is de laatste bijeenkomst (omdat 20 oktober herfstvakantie is en dus geen bijeenkomst). De bijeenkomsten duren tot 22.00 uur. Er wordt een mapje met meditatie CD meegeleverd, naast een cursusmap. De kosten zijn € 250,–. De bijeenkomsten worden gehouden op Centrum de Poort, Luijbenstraat 48, 5211 BT ‘s-Hertogenbosch.

De volgende training is gepland met een start op maandagavond 15 maart 2021. Starttijd is 19.30 uur en eindtijd zal 21.30 uur zijn. (15, 22, 29 maart, 12, 19, 26 april 2021, (5 april is tweede paasdag))

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.