Stiltedag in Den Bosch

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home » Stiltedag

Een stiltedag bij Centrum de Poort in Den Bosch is perfect om stress aan te pakken. Voor degenen die een burn-out willen voorkomen, is een dergelijke dag een aanrader. Je merkt tijdens een dag in stilte dat je weer energie krijgt en dat stress en zorgen verdwijnen.

 

Waarom zou je een stiltedag bij ons centrum in Den Bosch plannen?

Het is niet altijd gemakkelijk om een baan en een gezin te combineren. Door de vele prikkels van de wereld om je heen voel je nooit daadwerkelijk rust. Probeer je maar eens te focussen op een ingewikkelde klus terwijl de televisie en de radio aan staan en je telefoon ook nog eens afgaat. Het is moeilijk om je gedachten te ordenen of echt te ontspannen wanneer je nooit stilte ervaart.

 

Wat kun je op een stiltedag bereiken?

Tijdens een stiltedag bij ons centrum in Den Bosch richt jij je – onder begeleiding van onze vitaliteitscoach en mindfulnesstrainer Nol van Drunen – volledig op jezelf. Jouw rust, gedachten en wensen staan centraal. Nol maakt het mogelijk om een stiltedag te ervaren die past bij jou als persoon. Hij kiest hierbij voor een praktische benadering die volledig op jou afgestemd is. Na deze dag ben je weer energiek, zijn stress en spanningen verdwenen en heb je volop inspiratie. Een stiltedag helpt onder andere bij zaken zoals:

 

Schakel onze professionele coach in en voel je snel beter

Tijdens een stiltedag bij ons centrum in Den Bosch wordt je begeleid door Nol. Je gaat gedurende de dag in stilte oefeningen doen, zoals meditaties en mindfulness oefeningen. Spanningen verdwijnen en zelfs stijve spieren voelen weer los en prettig aan. Het effect van een stiltedag is voor lange tijd merkbaar. Interesse? Meld je aan via het online aanmeldformulier of bel naar (+31)73-6136195.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Centrum de Poort