Stiltedag

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home » Stiltedag

Een stiltedag is echt een dag voor jezelf. Even helemaal niets anders dan meditatie, yoga, bodyscan, etc. Dus niet praten of op je telefoon kijken. Deze rust zal je goed doen, zodat je daarna weer helemaal opgeladen aan de slag kunt.

Waarom zou je een stiltedag plannen?

Het is niet altijd gemakkelijk om een baan en een gezin te combineren. Door de vele prikkels van de wereld om je heen voel je nooit daadwerkelijk rust. Probeer je maar eens te focussen op een ingewikkelde klus terwijl de televisie en de radio aan staan en je telefoon ook nog eens afgaat. Het is moeilijk om je gedachten te ordenen of echt te ontspannen wanneer je nooit stilte ervaart.

Wat kun je op een stiltedag bereiken?

Tijdens een stiltedag kun je onder begeleiding van onze mindfulnesstrainer en stresscoach Nol van Drunen uit ‘s-Hertogenbosch je volledig richten op jezelf. Jouw rust staat centraal. Na deze dag ben je weer energiek, zit je lekker in je vel en kun je weer vol goede moed aan de slag.

Laat je begeleiden door onze professionele mindfulnesstrainer in ‘s-Hertogenbosch

Tijdens een stiltedag word je begeleid door Nol. Je gaat gedurende de dag in stilte oefeningen doen, zoals (loop)meditaties, yoga en bodyscan. Het effect van een stiltedag is voor lange tijd merkbaar. Interesse? Meld je aan via het online aanmeldformulier of bel naar +316-22197386. Bekijk ook eens de Acceptance and Commitment therapie of de hartcoherentie training.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.