Het samenbrengen van lotgenoten bij een burn-out

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home » Lotgenoten burn-out

Het is altijd fijn om met lotgenoten te kunnen praten; een burn-out is immers een verschijnsel waar steeds meer mensen mee te maken krijgen. Bij een burn-out is het brein sterk overbelast. Het brein komt niet meer tot rust en daardoor krijg men diverse lichamelijke verschijnselen. Vermoeidheid is daar altijd een belangrijk onderdeel van. Wij bieden bij Centrum de Poort in Den Bosch begeleiding bij een burn-out met een coach en brengen lotgenoten samen.

 

Lotgenoten die te maken hebben met een burn-out samenbrengen middels meditatie

Het brein tot rust brengen is een hele belangrijke inventie. Het is wetenschappelijk bewezen dat meditatieoefeningen het brein positief beïnvloeden. Daarom besteden we tijdens de lotgenoten sessie altijd aandacht aan meditatie zodat je hier tijdens of na een burn-out baat bij hebt. De begeleiding van een coach en lotgenotenbijeenkomst in Den Bosch is voor zowel een milde als zware vorm van een burn-out toegankelijk.

 

Achtergronden van een burn-out

Het is belangrijk om de ‘veroorzaker’ te vinden: wat heeft jou tot de burn-out gebracht? Als je weet wat de ‘veroorzaker’ is dan kan gewerkt worden aan de oorzaak. Deze veroorzaker kan bijvoorbeeld zijn: (vrijwilligers)werk, opleiding, privé omgeving, jezelf of natuurlijk een combinatie hiervan.  Tijdens de lotgenoten bijeenkomsten zullen we oefeningen doen om de oorzaak van een burn-out te achterhalen. Tevens kun je kiezen voor individuele begeleiding van een specialist.

 

Praktische informatie

De bijeenkomsten worden gehouden bij Centrum de Poort, Luijbenstraat 48, 5211 BT ’s-Hertogenbosch. De kosten bedragen € 15,- per bijeenkomst van 19.30 – 21.30 uur. In principe worden de bijeenkomsten 1 keer maand gehouden, buiten de vakantieperiodes om.

 

Persoonlijke begeleiding van een coach in Den Bosch bij een burn-out

Het is natuurlijk ook mogelijk om een persoonlijk coachingstraject aan te vragen. Bij deze begeleiding gaan we heel gericht werken aan de problematiek van de burn-out. Zo gaan we achterhalen wat je moet doen om de oorzaak van de burn-out aan te pakken.

 

Bekijk de planning

De planning van onze burn-out bijeenkomst met een coach in Den Bosch is als volgt:

  • Donderdagavond 19 maart
  • Donderdagavond 16 april
  • Donderdagavond 28 mei
  • Donderdagavond 11 juni

Graag vooraf aanmelden door een e-mail te sturen naar nolvandrunen@centrumdepoort.nl of via de aanmeldknop op www.centrumdepoort.nl. Je kunt ook bellen naar +316-22197386. Heb je vragen over onze diensten die wij leveren in Den Bosch, zoals een lotgenoten bijeenkomst of persoonlijke begeleiding bij een burn-out, onze hartcoherentie training of onze Acceptance en Commitment therapie? Neem ook dan gerust contact met ons op! 

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Centrum de Poort