Hartcoherentie training

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home » Hartcoherentie training

Een hartcoherentie training is een training waarbij je gevoelens zoals agressie, boosheid en verdriet leert te reguleren middels ademtechnieken. Wanneer je gespannen of gestrest bent, merk je dat de frequentie van jouw ademhaling stijgt. Met hartcoherentie training leer je door ademtechnieken hoe je jouw stress en emoties de baas wordt.

Hoe heb je baat bij hartcoherentie training?

Positieve ervaringen, een blij gevoel en positieve emoties hebben een gunstige invloed op ons leven en welzijn. Simpelweg het feit dat stress de hartslag verhoogt, je naar adem doet snakken en je vermoeid maakt, laat al zien dat spanning niet goed voor ons is. Een evenwichtig humeur zorgt voor een rustig gevoel en een rustige hartslag. Door middel van hartcoherentie training leer jij hoe je frustraties, spanningen, boosheid en gemoedsschommelingen kunt beïnvloeden, zodat zij niet de overhand nemen en automatisch erger worden.

Maak kennis met een hartcoherentie coach

Door met een goede coach samen te werken, kun je jouw gevoelens reguleren en een rustiger en positiever leven leiden. Tijdens de hartslagcoherentie training van onze vitaliteitscoach Nol van Drunen leer je ademtechnieken die helpen bij het oplossen van:

  • Stress
  • Slapeloosheid
  • Woedeaanvallen
  • Angst

Roep positieve emoties op

Tijdens de hartcoherentie training van Nol in ‘s-Hertogenbosch leer je hoe je negatieve gedachten en emoties kunt opvangen. Dit doet hij aan de hand van zijnsgericht coachen. Wil je graag een training volgen in de omgeving van Tilburg of Den Bosch? Meld je dan aan via het online aanmeldformulier of bel naar +316-22197386. Wanneer je vragen hebt over de training kun je die telefonisch aan ons stellen.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.