Activiteiten van Derden

Er zijn huurder op Centrum de Poort die diverse activiteiten verzorgen.

Home » Activiteiten van derden

Diverse activiteiten

Activiteiten van Training In Verbinding:

Training In Verbinding biedt diverse trainingen aan. Zie website: 

www.training-inverbinding.nl

In centrum de Poort doen we truffelceremonies.

Truffels worden al eeuwen lang gebruikt in  de sjamanistische traditie voor het maken van innerlijke reizen, op zoek naar wijsheid, naar verbinding met de natuur en naar inzichten. 

Al heel wat mensen zijn je voorgegaan op zo’n reis en hebben zaken ervaren als heldere inzichten, een helende ervaring van onvoorwaardelijke liefde, een ervaring van eenheid met alles en allen.

Iedere reis is uniek, omdat ieder persoon uniek is en je te ervaren krijgt wat jij op dat moment nodig hebt.

Bij deze truffelceremonie zorgen we in wisselende samenstelling met twee therapeuten voor een warme, veilige setting. We houden de energie hoog en licht, en kunnen je helpen als je tijdens je reis dingen tegenkomt die je niet alleen wil of durft aangaan.

De begeleiders zijn psycholoog, gedragsdeskundige en/of spiritueel begeleider.

De dag wordt begonnen met een korte meditatie en afgesloten met een moment van delen en wat gezonde versnaperingen (fruit, noten, groenten). Tijdens je innerlijke reis zorgen wij voor harmonieuze klanken en geuren en wordt op gezette tijden je vooraf aangegeven intentie in de vorm van een mantra gezongen onder begeleiding van een sjamanendrum.

Truffels zijn psychedelica en zullen tijdelijk je perceptie en waarneming veranderen, waardoor je andere verbindingen aan kunt gaan in jezelf en nieuwe perspectieven zult innemen en ervaren.

Aanmelden via onze website: www.training-inverbinding.nl

Vipassana

Vipassana heeft diverse activiteiten op Centrum de Poort. Zie aparte pagina.

SeeTrue

Seetrue heeft ook diverse activiteiten op Centrum de Poort. Zie ook: www.mindfulness-opleiding.nl

Jewel Heart

Jewel Heart heeft in principe 1 keer per maand op dinsdagavond een Boedhistische studiegroep. Zie ook voor Jewel Heart: www.jewelheart.nl

Felix Punt

Felix komt regelmatig met een studiegroep met als uitgangpunt The Circle.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

 

 

Centrum de Poort