Acceptance and Commitment therapie

✔ Gecertificeerde trainers
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Ook voor bedrijven

Home » Acceptance and Commitment therapie

Acceptance and Commitment therapie, oftewel ACT, is een doeltreffende gedragstherapie. Het gaat er om dat je gedrag gaat vertonen conform de dingen die jij belangrijk vindt. Regelmatig zijn wij afgeleid door onze gedachten (en emoties) en houden we niet vast aan wat we werkelijk willen. Binnen de Acceptance and Commitment training leer je wat voor jou belangrijk is en hoe je daaraan vast kunt houden. De Acceptance and Commitment training in ‘s-Hertogenbosch is een aanvullende training op de mindfulness training. Met de mindfulnesstraining heb je al verschillende onderwerpen uit de Acceptance and Commitment therapie behandeld, maar onderwerpen zoals waarden en waarde gericht handelen zijn onderwerpen die aanvullend zijn op de mindfulnesstraining.

Hoe werkt Acceptance and Commitment therapie in ‘s-Hertogenbosch?

Vermijd je bepaalde situaties in je leven? Of merk je dat jouw gevoelens je zo sterk beïnvloeden dat jouw leven eronder lijdt? Met Acceptance and Commitment therapie leer je hoe je anders met je eigen gedachten en emoties om kunt gaan en vast te houden aan wat je werkelijk wilt. Vaak denken we dat het vermijden van bepaalde situaties genoeg is om ons goed te kunnen voelen. Ook leren we al van jongs af aan dat we emoties moeten onderdrukken. Dit werkt in de praktijk vaak niet en dat is logisch. Het gaat erom dat je duidelijk weet wat en wie voor jou belangrijk zijn. Als je dat weet, kun je jezelf hier gericht mee bezig houden en je intenties volgen. Emoties dien je bij jezelf toe te kunnen laten om er vervolgens bewust mee om te kunnen gaan.

Krijg je intenties duidelijk

Nol van Drunen helpt je graag om te bepalen wat belangrijk is voor jou en vervolgens om je intenties duidelijk te krijgen. Daarna is het belangrijk volgens je intenties te gaan leven. Je zult merken dat dit niet altijd eenvoudig is en dan kan mindfulness uitkomst bieden. Heb je interesse in onze Acceptance and Commitment therapie? Wil je een stiltedag komen ervaren? Of is de hartcoherentie training meer iets voor jou? Meld je dan meteen aan via het online aanmeldformulier of bel naar +316-22197386.

Zet een stap in de goede richting

Wij hebben diverse cursussen workshops waarbij u het beste uit uzelf kunt halen. Ontdek vandaag nog hoe De Poort u kan helpen met uw vraagstuk.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.